Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Doç. Dr. Aynur Arslan

“Doç. Dr. Aynur Arslan” Adresi

Doktor Hakkında “Doç. Dr. Aynur Arslan”

Erzurum Atatürk İlkokulu ve Erzurum Anadolu Lisesinden sonra, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum. Erzurum Nümune Hastanesi Acil servisinde 40 günlük deneyimin ardından, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları kliniğinde uzmanlık eğitimine başladım. İç Hastalıkları uzmanı olarak Artvin Devlet Hastanesinde 7 yıllık çalıştıktan sonra İstinye Devlet Hastanesine atandım.
Meslekte tecrübem arttıkça, sağlığın korunması, hastalıkların önlenmesi ve tedavisinde doğal yöntemlerin kullanılması gerektiğine olan inancım giderek arttı. 2013 senesinde İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde tezli Fitoterapi yüksek lisans eğitimine başladım. Tez konusu olarak ayva çekirdeği musilajının mide koruyucu etkisini deney hayvanlarında çalıştım. Ayrıca, bitkisel ürünlerle ilgili uluslararası hakemli dergilerde yayınlanmış bilimsel çalışmalarda da katkım oldu.
2016 senesinde Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Fitoterapi sertifika eğitimine katılarak Türkiyenin ilk fitoterapi uzmanı hekimlerinden oldum.
2020 yılında İç Hastalıkları alanında doçent oldum. Fonksiyonel Tıp Akademisi eğitimlerimi tamamladım. Mart 2021’de Haliç Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilimdalı’na öğretim üyesi olarak atandım. Aynı zamanda Hastane Derindere’de hasta kabulune başladım.
Mesleğimi icra ederken, fitoterapiyi ve onun alt dalı olan aromaterapiyi fonksiyonel tıp anlayışı ile birleştirerek uygulamaktayım.
Fitoterapi Derneğinin kurucu üyelerindenim.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

İç Hastalıkları

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Doç. Dr. Aynur Arslan” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o