Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Doç. Dr. İlay Gözükara

“Doç. Dr. İlay Gözükara” Adresi

Doktor Hakkında “Doç. Dr. İlay Gözükara”

Doç.Dr.İlay Gözükara Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi 1997-2004 yılları arasında lisans eğitimini tamamlamış ve Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesinde uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.

2014 yılında mikrocerrahi ve 2016 yılında Laparoskopi ve histereskopi konularında eğitim almıştır.

Ağustos 2018-Şubat 2019 tarihleri arasında Dr.Zekai Tahir Burak Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışmış sertifikasyon sınavlarını başarıyla tamamlamış ve İVF üzerine çalışma yapmaya hak kazanmıştır.2019-2022 yılları arasında Prof.Dr. Turan Çetin Tüp Bebek Merkezinde Ünite Sorumlusu olarak çalışmıştır.

Yurt içi ve yurt dışı saygın dergilerde yayınlanmış çok sayıda makalesi, kongrelerde konuşması, kitap bölümü yazarlığı ve kitap çevirileri mevcuttur. Makalelerine 250 den fazla atıf bulunmaktadır. Dumlupınar Üniversitesi ve Mustafa Kemal Üniversitelerinde doktor öğretim görevlisi olarak çalışmış ve çok sayıda tıp fakültesi öğrencisi yetiştirmiştir.

2019 yılında Doçentlik ünvanını almıştır.

Evli ve 2 çocuk annesidir

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Kadın Hastalıkları ve Doğum

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Doç. Dr. İlay Gözükara” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o