Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Op. Dr. Ömer Neşet Kişi

“Op. Dr. Ömer Neşet Kişi” Adresi

Doktor Hakkında “Op. Dr. Ömer Neşet Kişi”

1982 yılında Adana’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimimi Adana’da tamamladı.
Tüm okullardan dereceyle mezun oldu. 7 yıllık eğitim ve sınavlar sonucunda Alman Kültür Bakanları Konferansı onayı taşıyan Deutsches Sprachdiplom alma hakkı kazandı.
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesini dereceyle bitirdi ve ardından aynı üniversitede Beyin ve Sinir Cerrahisi anabilim dalında uzmanlık eğitimine başladı. Uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra Tokat Turhal Devlet Hastanesi,Tarsus Medical Park Hastanesi,Toros Devlet Hastanesi ve Mersin Şehir Hastanesinde Beyin ve Sinir Cerrahı olarak çalıştı.
Tüm bu süreç içerisinde çeşitli eğitimlere katılarak Perkütan ENDOSKOPİK girişimsel yöntemler ve Minimal İnvaziv Cerrahi (MİKROCERRAHİ) için sertifikalar aldı. Beyin tümörü,Omurilik tümörü,Beyin kanaması,Kafa Tabanı Cerrahisi, Omurga kayması,Bel fıtığı,Boyun fıtığı,Torakal fıtık,Kanal darlığı,Meningomiyelosel,Hidrosefali,Chiari malformasyonu,Sirengomiyeli ameliyatlarını yapmaktadır. Mikrocerrahi ve Endoskopik Cerrahi öncelikli cerrahi yöntemleridir.

2020 Yılı Ağustos ayı itibariyle kendi özel kliniğimde görevime devam etmekte…

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Beyin ve Sinir Cerrahisi

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Op. Dr. Ömer Neşet Kişi” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o