Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Op. Dr. Kemal Keşmer

“Op. Dr. Kemal Keşmer” Adresi

Doktor Hakkında “Op. Dr. Kemal Keşmer”

Op.Dr.Kemal Keşmer, 1965 yılında Giresun ili Tirebolu ilçesinde doğmuştur. İyi derecede İngilizce bilgisine sahiptir. Evli ve bir kız çocuk babasıdır. İlköğrenimini Tirebolu’da 1976 yılında tamamladıktan sonra, 1979 yılında Trabzon Kanuni Karma Ortaokulu’nu bitirmiştir. 1982 yılında Trabzon Lisesi’nden mezun olmuştur.

1982-1988 yılları arasında “İstanbul Üniversitesi İstanbul  (Çapa) Tıp Fakültesi” ni bitirdikten sonra, mecburi hizmetini 1990 yılında Kütahya’nın Domaniç ilçesi Çarşamba Sağlık Ocağı’nda tamamlamıştır. 1991 yılına kadar Tunçbilek Linyit Kömür Madeni’nde işyeri hekimliği olarak çalışmış olan doktorumuz, uzmanlık eğitimini 1992-1997 yılları arasında “Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Beyin Cerrahisi Kliniği” nde tamamlamıştır. Uzmanlığı sırasında 1996 yılında 3 ay süreyle Marmara Üniversitesi Beyin Cerrahi Kliniği’nde Prof.Dr.Necmettin Pamir’in yanında staj yapmış ve ”Mikroşirürji” laboratuarında çalışarak mikroşirürji öğrenmiştir.

Askerliğini İzmir Hatay Askeri Hastanesi’nde 1999 yılında tamamladıktan sonra İzmir Alsancak Devlet Hastanesi’nde 2002 yılına kadar beyin cerrahi uzmanı olarak çalışmıştır. Daha sonra sırasıyla İzmir Buca SSK Hastanesi, İzmir Tepecik SSK Hastanesi, Kocaeli Karamürsel SSK Hastanesi, Kocaeli Derince Eğitim Araştırma Hastanesi, Kocaeli Seka Devlet Hastaneleri’nde beyin cerrahisi uzmanı olarak görev yapmıştır. 2011-2015 yılları arasında Özel Kocaeli Akademi Hastanesi’nde, 2015-2022 yılları arasında Kocaeli Medicalpark Hastanesi ve Özel Kocaeli Hastanesi’nde çalışmıştır. 2000 yılında Amerika Birleşik Devletleri Florida Eyaleti’nde “University of Miami” de altı ay süreyle “Misafir Cerrah” olarak çalışmıştır. 2004 yılında İsveç’in başkenti Stockholm’de “Karolinska Enstitüsü” nde ve 2007 yılında “Güney Afrika Durban Üniversitesi” nde “Misafir Cerrah” olarak bulunmuştur. Beyin Cerrahisi İhtisasına başladığı 1992 yılından bu yana sayısız kongre, seminer, kurs programlarına izleyici ve konuşmacı olarak katılmıştır ve halen katılmaya devam etmektedir. 

2012-2014 yılları arasında Kocaeli Tabip Odası Başkanlığı yapmıştır.

2014 yılında “Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dramatik Yazarlık Bölümü”nden mezun olmuş, 2016 yılında “Görsel İletişim Tasarımı Yüksek Lisansı”nı tamamlamıştır.

2022 tarihinden itibaren muayenehanesinde hasta kabulune başlamıştır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Beyin ve Sinir Cerrahisi

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Op. Dr. Kemal Keşmer” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o