Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. Hakan Kayalı

“Prof. Dr. Hakan Kayalı” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. Hakan Kayalı”

1962 yılında Eskişehir’ de doğdu. İlk ve Ortaokul öğrenimini İzmir ve Kütahya’ da tamamladıktan sonra, 1979 yılında Eskişehir Cumhuriyet Lisesi’ nden,1986’ da GATA Tıp Fakültesi’ nden mezun oldu. 1 yıl süre ile GATA Tıp Fak.de Stj.Tbp.Tğm. olarak çalışıp gerekli Askeri Tababet eğitimini de tamamladıktan sonra 1987-1991 arası Söke 51nci P.Alay ve Garnizon Baştabipliğini takiben,1991 yılında, GATA Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı –Ankara’ da ihtisas eğitimine başladı. Bu süre içerisinde 1993 yılında “Mikro-Cerrahi Sertifikası” nı aldı.1996 yılında “Bel Fıtıklarında Çıkartılan Disk Miktarının Klinik İyileşme ve Prognoz Üzerindeki Etkisi” ’ ni araştıran tezini tamamlayarak, Beyin-Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı oldu.
2000 yılında Yrd. Doç. olarak tekrar GATA-Beyin Ve Sinir Cerr. AD. da Öğr. Üy. olarak çalışmaya başladı.

Dr. Kayalı, 1 inci Uluslararası Gülhane Mikro-Cerrahi Sempozyumu,2 nci Uluslararası Gülhane Mikro-Cerrahi Sempozyumu, 2nd International Symposium on Microneurosurgical Anatomy, 3rd International Symposium on Microneurosurgical Anatomy adlı Uluslararası Sempozyumlarda Bilimsel Kurul Üyeliği, 2003-2006 arası dört yıl boyunca Türk Nöroşirürji Derneği yayım organları olan “Türk Nöroşirürji Dergisi” ve “Turkish Neurosurgery” dergilerinin Editör Yardımcılığı görevlerini yürüttü.

Uluslararası ve ulusal kongrelerde sunulan sözlü ve poster bildirilerinin yanı sıra, Uluslararası 23, Ulusal 8 yayını ve 2002 yılında GATA Ayın Kitabı olarak basılan ”Lomber Disk Hernileri” kitabı olan, Mayıs 2014 te Cinical Neurology and Neurosurgery (Amsterdam-The Netherlands) Elsevier Yayım Grubu’ nca, kendisine tevdi edilen makale hakemlikleri nedeni ile ödüllendirilerek sertifikalandırılan Kayalı’ nın yayınlarına bu güne kadar uluslararası 800′ den fazla atıf yapılmıştır ve halen yapılmaya devam edilmektedir.
Dr. Kayalı’ nın; h-index’i 15, i10 index’i 18 dir. (Kaynak. Google Scholar)

2007 de GATA’ dan emekli olup, çalışmalarına Özel sektörde devam eden Kayalı halen Yüksek İhtisas Üniversitesi Tıp Fak. ve Afiliye hastanesi Medical Park Batıkent – Ankara Hastanesi’ nde çalışmaya devam etmektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Beyin ve Sinir Cerrahisi

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. Hakan Kayalı” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o