Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. Aşkın Görgülü

“Prof. Dr. Aşkın Görgülü” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. Aşkın Görgülü”

1962 yılında İzmir / Karşıyaka’da doğdum. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladığım tıp eğitimini 1986 yılında başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı aldım.

İhtisasımı ise, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlayarak Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı oldum. 2000 yılında ”Doçent Doktor” 2006 yılında ise, ”Profesör Doktor” unvanı aldım. 2000 – 2013 yılları arasında Süleyman Demirel Üniversitesi Beyin Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı olarak görev yaptım, emekliliğini takiben Alanya Anadolu Hastanesi’nde hasta kabulü yaptım, mesleki çalışmalarınma ise, 2016 yılından bugüne Özel Lara Anadolu Hastanesi’nde devam etmekteyim. Bel- boyun fıtıkları, kanal darlığı, beyin kanamaları ve anevrizmalar, kafa – omurilik travmaları, beyin – omurilik tümörleri cerrahisi üzerinde ağırlıklı olarak hizmet vermekteyim.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Beyin ve Sinir Cerrahisi

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. Aşkın Görgülü” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o