Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Op. Dr. Şafak Özyörük

“Op. Dr. Şafak Özyörük” Adresi

Doktor Hakkında “Op. Dr. Şafak Özyörük”

Merhaba ben Dr. Şafak ÖZYÖRÜK, 1987 Aydın doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Aydın’ da tamamladıktan sonra yine Aydın’da Adnan MENDERES ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ’ne devam ettim, 2011 senesinde Tıp Fakültesinden mezun oldum. İlk mecburi hizmetimi İzmir BAYINDIR Devlet Hastanesi’nde 2011-2013 yılları arasında pratisyen hekim olarak Acil Servisde yaptım, 2013 -2018 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim dalında asistanlık eğitimimi tamamladım. Uzmanlık mecburi hizmetimi 2018-2019 yılları arasında Ardahan Devlet Hastanesi’nde Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı ve başhekim yardımcısı olarak tamamladım. 2019 ylında mecburi hizmetimin tamamlanması ile birlikte Kamudaki görevimden istifa ettim. 2019 yılından beri Antalya’da özel hastanede çalışmaktayım. Nisan 2022’den itibaren çalışma hayatıma Özel Akdeniz Sağlık Vakfı (ASV) Yaşam Hastanesi’nde devam etmekteyim.

Mesleki yaşamım boyunca Nöroşirurji alanında yapılan yerel, ulusal ve uluslararası kongre ve sempozyumlarda çok sayıda yazılı, sözlü ve poster bildirilerinde bulundum. Asıl ilgi alanım omurga cerrahisi,mikrocerrahi, ağrı tedavisi ve skolyoz olmakla birlikte dejeneratif omurga hastalıkları, bel fıtığı , kanal daralması, boyun fıtığı, omurga kırıkları, omurga tümörleri, beyin tümörleri, beyin kanaması, hidosefali, ameliyatsız bel-boyun fıtıkları için enjeksiyon, radyofrekans ile faset eklem blokajı tedavilerini de uygulamaktayım.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Beyin ve Sinir Cerrahisi

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Op. Dr. Şafak Özyörük” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o