Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Op. Dr. Fatih Kırar

“Op. Dr. Fatih Kırar” Adresi

Doktor Hakkında “Op. Dr. Fatih Kırar”

14 Mayıs 1983 Kütahya Tavşanlı doğumludur.
Tıp eğitimini Cumhuriyet üniversitesi Tıp Fakültesi’nde aldı. Beyin ve Sinir Cerrahi uzmanlık eğitimini İstanbul Bakırköy Prof Dr Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastane’sinde tamamladı.

Meslek hayatında İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma hastanesi, İstanbul Eyüp Devlet Hastanesinde akademik ve cerrahi çalışmaları başarıyla gerçekleştirdi.

Özel mesleki çalışmalarında skolyoz ve Omurga ameliyatları ile ilgilendiği gibi ameliyatsız ağrı tedavilerini ve kapalı omurga ameliyatlarını gerçekleştirdi. Ayrıca Beyin tümörü, beyin damar hastalıkları cerrahisi ve Beyin pili uygulamalarını da yaptı . Beraberinde çocuk beyin cerrahisinde de gerçekleştirdiği doğumsal kese ve baş şekillendirme ameliyatlarıyla da uluslararası akademik literatüre katkıda bulundu.

Ulusal ve uluslararası pekçok dergi ve kitapta yazıları ve çalışmalarıyla birlikte kongre ve seminerlerde sunumlar yaptı.

Evli ve 3 çocuk babası olan şiir ve yazılarını Aşk ile devam eden Dr. Kırar halen neşterini konuşturmaya devam etmektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Beyin ve Sinir Cerrahisi

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Op. Dr. Fatih Kırar” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o