Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. Aşkın Esen Hastürk

“Prof. Dr. Aşkın Esen Hastürk” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. Aşkın Esen Hastürk”

Prof. Dr. Aşkın Esen Hastürk, 1974 İzmir doğumlu olup 2006 yılında Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümünde ihtisasını tamamladı. Dört (4) dönem EANS kurslarını başarı ile bitirdi. 6 ay süre ile Toronto Üniversitesi Sickkids Hospital’da gözlemci olarak bulundu. TNDer yeterlik sertifikasını aldı.

Siirt Devlet Hastanesi’nde mecburi hizmetini, Gelibolu Askeri Hastanesinde askerlik görevini yerine getirdi. 2010 yılından itibaren Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Nöroşirürji Kliniğinde görev yapmaktadır.

10 Nisan 2015 yılında “Doçent” ünvanını aldı. Türk Nöroşirürji Derneği, Türk Omurga Derneği, European Association of Neurosurgical Societies, EANO – European Association of Neurooncology, AOSPINE, TNDer Cerrahi Nöroanatomi Öğretim ve Eğitim Grubu, TNDer TURNOG, TNDer Nörotravma ve Yoğun Bakım Öğretim ve Eğitim Grubu üyelikleri bulunmaktadır. 61 uluslararası, 13 yurtiçi makalesi olup, yerli ve yabancı birçok bildiri ve
6 adet kitap bölümü bulunmaktadır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Beyin ve Sinir Cerrahisi

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. Aşkın Esen Hastürk” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o