Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dr. Vasfiye Ayhan

“Uzm. Dr. Vasfiye Ayhan” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dr. Vasfiye Ayhan”

1980 Karabük dodum. İlk-orta ve lise eğitimini Karabük’te tamamladım. 2004 yılında Marmara Ünv. Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. Aynı yıl Kocaeli Ünversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nde araştırma görevlisi olarak çalışmaya başladım. Ancak iyi anılar biriktirdiğim ve eşimle tanıştığımama vesile olan görevimden hayalim olan Dermatoloji ihtisasını yapabilmek için ayrıldım. 2009-20016 yılları arasında İstanbul Medeniyet Ünv. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Dermatoloji alanında uzmanlık eğitimi aldım. 2016-2018 tarihlerinde Hakkari Devlet Hastanesi’nde mecburi hizmetimi tamamladıktan sonra İstanbul Esthetica, Medistate Kavacık ve Kurtköy Ersoy Hastanesi’nde dermatoloji ve medikal estetik alanında çalıştım.
Eşimin işi nedeni ile kocaeli’ye taşınma kararı altık. Mart 2020’de Özel Kocaeli Hastanesi’nde çalışmaya başladım. Pandemi şartlarında hep aklımızda olan klinik açma fikri olgunlaştı ve sonunda hayata geçirdik. 20 Eylül 2021 den bu yana kendi kliniğimde hastalarıma hizmet vermeye devam ediyorum.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Dermatoloji

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dr. Vasfiye Ayhan” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o