Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dr. Pınar Dursun

“Uzm. Dr. Pınar Dursun” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dr. Pınar Dursun”

1984 yılı Mersin doğumlu olup aslen Adıyaman – Besnili’dir. Evli ve iki çocuk annesidir. Lisans öncesi eğitimini MTSO Anadolu Lisesi’nde 2002 yılında tamamladıktan sonra aynı yıl temel tıp eğitimi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne başladı ve 2008 yılında ikincilik derecesi ile mezun oldu. 2009 yılında Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladığı uzmanlık eğitimini 2013 yılında tamamlayarak ‘Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı’ ünvanını aldı. Mersin Devlet Hastanesi’nde 2013-2017 arasında çalıştıktan sonra 2017-2021 yılları arasında Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzman doktor olarak görev yaptı. Eylül 2021 itibarıyla Uzm. Dr. Gamze Yanpar Erdem ile birlikte açtıkları müşterek muayenehanelerinde hizmet vermeye devam etmektedir.

Özellikle deri hastalıkları ve tedavisi (sedef hastalığı, akne, egzemalar, alerjik hastalıklar, saç ve tırnak hastalıkları, derinin enfeksiyonları, kaşıntı vs), dermatolojik cerrahi girişimler (deri biyopsisi, tırnak çekimi vs), dermatolojide lazer ve kozmetik uygulamalar ile ilgilenmektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Dermatoloji

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dr. Pınar Dursun” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o