Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. Mustafa Kulaç

“Prof. Dr. Mustafa Kulaç” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. Mustafa Kulaç”

1996 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’den mezun oldu. Daha sonra İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi (Çapa) Dermatoloji Anabilim Dalı’nda Uzmanlık eğtimini tamamladı. 2002 yılında Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı oldu. Kısa bir süre özel bir Hastanede çalıştıktan sonra, eğitimcilik ve bilimsel çalışmaların birlikte yapılabildiği akademisyenliği seçti. Afyon Kocatepe ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitelerinde Öğretim Üyesi olarak çalıştı. 2007 yılında Doçent ve 2013 yılında Profesör oldu. 22 yıllık mesleki deneyiminde, tüm Dermatolojik Hastalıklarla birlikte özellikle kronik ve tedaviye dirençli deri hastalığı olan vak’alarla ilgilendi. Kronik Ürtiker, Ekzemalar, Sedef Hastalığı, Behçet Hastalığı, Romatolojik Deri Hastalıkları, İlaç Reaksiyonları özellikle ilgilendiği hastalıklardır.
Deri Hastalıklarının birçoğu, uzun seyirli ve yaşam kalitesini ileri derecede bozan hastalıklardır. Bu nedenle, kronik deri hastalığı olanlar, öncelikle ızdıraplarının anlaşılmasını ve empati isterler. Kronik deri hastalığı olan hastaların, hastalıkları ve tedavileri hakkında bilinçli bir farkındalığa sahip olmaları, hastalıklarının olumsuz etkileri ile baş etmede en büyük güçtür.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Dermatoloji

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. Mustafa Kulaç” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o