Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dr. Vildan Yazıcı

“Uzm. Dr. Vildan Yazıcı” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dr. Vildan Yazıcı”

Deri ve Zührevi Hastalıkları uzmanıyım. 1983 İstanbul doğumluyum. 2001 yılında Balıkesir Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesinden mezun oldum. Aynı yıl Marmara Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi bölümüne girdim ve mezun olarak Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar bölümünde asistan olarak göreve başladım.

Uzmanlığım süresince pek çok minimal invazif girişim yapılan kliniklerde gönüllü olarak çalıştım. Uzmanlık eğitimi sonrası 2 yıl Yalova Devlet Hastanesi’nde çalışarak mecburi hizmetimi tamamladım. Bu hizmet sırasında dolgu, botox, lazer, kimyasal peeling ve mezoterapi gibi uygulamaları hastalarımla tanıştırdım. Mesleki gelişimi için çok sayıda kurs ve sertifika programına katıldım

2017 yılında Medikalpark Hastaneler grubu kozmetoloji kliniklerinde çalışmalarda bulundum. 2019 yılında minimal invaziv cerrahi girişimlerinin yüksek kalite standartlarında ve ileri teknolojiyle yürütüldüğü Quartz kliniğinde çalışmaya başladım. Halen burada görevime devam etmekteyim.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Dermatoloji

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dr. Vildan Yazıcı” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o