Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dt. Gökay Üstdal

“Uzm. Dt. Gökay Üstdal” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dt. Gökay Üstdal”

Gökay Üstdal 2013 yılında Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden “Yüksek Lisans” derecesiyle mezun oldu. 2014 yılında girdiği Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavı’nda Türkiye 59.su oldu ve Ortodonti alanında uzmanlık eğitimi almaya hak kazandı. Uzmanlık eğitimi sırasında 2016 yılında Londra Üniversitesi St.Georges Hastanesi’nde “Ortodonti” ve “Maksillofasiyal Cerrahi” alanlarında gözlemlerde bulundu. 2018 yılında Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Laboratuarı’nda Mikro Bilgisayarlı Tomografi ile tez çalışmasını gerçekleştirdi. 2019 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi’nde tezini başarıyla sundu ve aynı yıl Sağlık Bakanlığı tarafından Ortodonti uzmanlığı tescillendi.

Uzm.Dr.Gökay Üstdal ileri derecede İngilizce bilmektedir. Çok sayıda ulusal ve uluslararası kongrede bildiri sunumları gerçekleştirmiştir. Yazarı olduğu çok sayıda makale ve kitap bölümü vardır. Avrupa Ortodonti Derneği (EOS) ve Türk Ortodonti Derneği (TOD) üyesidir. Adana’da kendi kliniğinde hasta kabul etmektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Diş Hekimi

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dt. Gökay Üstdal” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o