Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dr. Efsun Sızmaz

“Uzm. Dr. Efsun Sızmaz” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dr. Efsun Sızmaz”

İzmir doğumluyum
1996 yılında Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı bölümünden mezun oldum. Aynı yıl Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandım.
2003 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ihtisasını 2004 – 2010 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda tamamladım.
2010-2017 arasında Devlet Hastanesi’nde çalıştım.
Ekim 2017’den itibaren hayalimi gerçekleştirmek için devletteki hizmetimden ayrılarak, hastalarıma kendi özel kliniğimde hizmet vermeye başladım. Günümüz koşullarında hasta ve hekim ilişkisinin en üst düzeyde yaşanabileceği, hastaya ayrılan zamana karşılıklı karar verilebildiği bir ortamda , hastalarımın her ihtiyaclarında bana ulaşabilecekleri şekilde çalışmak arzusundayım.
Aynı zamanda Profesyonel Öğrenci Koçluğu yapıyor ve çocuk NLP’si ile ilgileniyorum.Çocuklar da ve ergenler de sağlıklı beslenme danışmanlığı ve Uyku Koçluğu yapıyorum.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dr. Efsun Sızmaz” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o