Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Op. Dr. Kayhan Turan

“Op. Dr. Kayhan Turan” Adresi

Doktor Hakkında “Op. Dr. Kayhan Turan”

1992 yılında İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nden mezun olan Op. Dr. Kayhan Turan, uzmanlık eğitimini 1993-1998 yılları arasında Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başarı ile tamamlamıştır. Uzmanlık eğitimi süresi içerisinde Externship programı kapsamında ABD’nin Chicago kentinde bulunan Northwestern University Medical School Orthopedic Surgery Department’ta uzmanlık alanı ile ilgili çalışmalara katılmıştır.

Op. Dr. Kayhan Turan, 1999-2007 yılları arasında Bursa Çekirge Devlet Hastanesi’nde “Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı” olarak görev yapmıştır. Bu süre içerisinde, 1999-2006 yılları arasında Bekamed Kemik, Kas ve Eklem Sağlığı Merkezi’nde hizmet vermiştir. 2006 yılında ise Turan&Turan Kemik, Kas ve Eklem Sağlığı Merkezi’ni hizmete açan Op. Dr. Kayhan Turan, ortopedi cerrahı ve tıbbi direktör olarak çalışmalarını Turan&Turan Kemik, Kas ve Eklem Sağlığı Merkezi ile Bursa Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi’nde sürdürmektedir.

Artroskopik cerrahi ve eklem protez cerrahisi alanında uzmanlaşan Op. Dr. Kayhan Turan, diz ve kalça protezinde robotik cerrahi uygulamalarını Türkiye’de ilk kez Bursa’da ve SGK ile anlaşmalı gerçekleştirmektedir. Robotik cerrahi çalışmalarını Amerika’da tamamlayan Op. Dr. Kayhan Turan ve ekibi tarafından gerçekleştirilen ameliyatlar sonrasında, hastalar aynı gün yürümeye başlayıp çok kısa sürede ağrısız ve rahat hayata geri dönüş sağlamaktadırlar.

Tıbbi eğitimler kapsamında yurt dışında çalışmalara katılan Op. Dr. Kayhan Turan ve ekibi, Amerika ve Avrupa’da uygulanan tedavi yöntemleri ile gelişen tıp biliminin tüm olanaklarını kullanarak Turan&Turan Kemik, Kas ve Eklem Sağlığı Merkezi ve Bursa Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi’nde hastalara hizmet vermektedir.

Eğitime verdiği önem doğrultusunda ortopedi ve travmatoloji alanında mesleki gelişimi kurum içi çalışmalarda da pekiştirmeyi amaçlayan Op. Dr. Kayhan Turan, tüm ortopedistlerin davetli olduğu tıbbi eğitim programı kapsamında toplantılar gerçekleştirme ve bu çalışmaların moderatörlüğünü yürütmektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Ortopedi ve Travmatoloji

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Op. Dr. Kayhan Turan” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o