Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. Fuat Duygulu

“Prof. Dr. Fuat Duygulu” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. Fuat Duygulu”

29 Ekim 1969 yılında Kayseri’de doğdum. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimimi T.E.D. Kayseri Kolej’inde tamamlayarak 1986 yılında mezun oldum. Aynı yıl Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanarak Tıp Fakültesi eğitimime başladım. 1988 yılında yatay geçiş yaparak Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine girmeye hak kazandım. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1992 yılının Ağustos ayında mezun oldum.
Mart 1993 ile Ağustos 1993 tarihleri arasında Bulancak Verem Savaş Dispanserinde pratisyen hekim olarak çalıştım. 1993 yılının Nisan ayında yapılan Tıpta Uzmanlık Sınavında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümünü kazanarak Araştırma görevlisi olmaya hak kazandım. 1993 yılının Eylül ayında Ortopedi ve Travmatoloji Asistanlığı (Araştırma görevlisi) görevime başlayarak 27 Kasım 1998 tarihine kadar bu görevimi sürdürdüm.
27 Kasım 1998 tarihinde yapılan Uzmanlık sınavını kazanarak Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı oldum. Bu tarihten sonra Erciyes Üniversitesinde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak görevime devam ederek 5 Mart 1999 tarihinde Öğretim Görevliliği kadrosuna, 16 Mart 2001 tarihinde ise Yardımcı Doçentlik kadrosuna atandım. 28 Mart 2006 tarihinde girdiğim Doçentlik sınavını ilk hakkımda kazanarak Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalında Doçent olma hakkını kazandım.
12 Ekim 2012 tarihinde Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Profesörü Unvanını aldım. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalında bu görevimi iki buçuk yıl sürdürdükten sonra 01 Nisan 2014 tarihinde 38-B kadro görevlendirmesi ile mevcut kadrom Erciyes Üniversitesinde olduğu halde T.C. Sağlık Bakanlığı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Eğitim Kliniği kurucusu ve Eğitim Görevlisi ve İdari Sorumlusu olarak bu görevime başladım. Bir yıllık görevlendirme süremin 01 Nisan 2015 tarihinde sona ermesi üzerine kadromu 01 Nisan 2015 tarihinden itibaren T.C. Sağlık Bakanlığı kadrosuna aldırmak suretiyle mevcut görevime devam ettim. Bu klinikte Klinik Şefi, Eğitim Görevlisi ve İdari Sorumlusu olarak çalıştıktan sonra 22.10.2021 tarihinde bu görevlerimden istifa ederek özel statüde ve özel olarak muayenehanemde çalışmaya, hastalarıma hizmet vermeye başladım.
Halen Belediye Durmaz İş Merkezi Kat: 7 No: 701 adresindeki muayenehanemde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. olarak görevime devam etmekteyim. Evliyim ve iki çocuk babasıyım. Çok iyi derecede İngilizce bilmekteyim. Uluslararası ve Ulusal kongrelerde kazanılmış beş adet Birincilik Ödülü ve bir adet Üçüncülük Ödülüm bulunmaktadır. Ulusal ve Uluslararası çok sayıda bilimsel kuruluş ve derneğe üyeliğim mevcuttur. Ortopedi ve Travmatolojide özellikle Artroplasti ve Eklem Cerrahisi, Diz, Omuz ve Ayak Bileği Artroskopisi, Travma Cerrahisi, Genel Ortopedi, Romatoloji, Behçet Hastalığı ve Artriti, Ayak Sağlığı (Podiatri), Kas İskelet Sistemi Tümörleri alanlarında çalışmalarım bulunmakta ve özellikle bu alanlarda bilimsel çalışmalarımı, teşhis ve tedavilerimi yürütmekteyim.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Ortopedi ve Travmatoloji

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. Fuat Duygulu” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o