Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. Önder Ofluoğlu

“Prof. Dr. Önder Ofluoğlu” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. Önder Ofluoğlu”

Prof.Dr. Önder Ofluoğlu, 32 yıldır tıp doktoru ve 28 yıldır Ortopedi ve Travmatoloji uzmanıdır. Kemik ve yumuşak doku tümörleri ( ortopedik onkoloji) alanında ülkemizde ve Dünya’da sayılı hekimlerdendir. Bu alanda, güncel, modern ve bilimsel yöntemlerin geliştirilmesine ve uygulanmasına öncülük etmektedir. Aynı şekilde bir çok uzmanın eğitiminde aktif eğitici olarak görev almıştır. Amerikan Kas-İskelet Tümör Cerrahisi Derneği ( MSTS), Bağ Dokusu Onkoloji Derneği ( CTOS), Avrupa Kas-İskelet Onkoloji Derneği ( EMSOS) ve Uluslararası Uzuv Koruyucu Cerrahi Derneği ( ISOLS) gibi saygın derneklerin üyesidir.
20 yıldan uzun bir süredir klinik ve cerrahi çalışmalarını kemik ve yumuşak doku tümörleri alanında yoğunlaştırmış, bu konulardaki araştırma ve yayınları çok sayıda uluslararası saygın tıp dergilerinde yayınlanmıştır.
Yine ulusal ve uluslarası dergi ve kitaplarda davet üzerine bilimsel makaleler kaleme almıştır.
Özellikle, uzuv koruyucu cerrahi, tümörlü kemiğin vücut dışında ışınlanarak yeniden kullanımı, kemik tümörlerinde kapalı radyofrekans ablasyon tedavisi, kansız veya minimal invaziv cerrahi uygulamaları gibi nadir uygulanan yöntemleri yüksek başarı oranlarıyla uygulamaktadır.
Bir çok branştan çalışma arkadaşlarıyla ( multi-disipliner tedavi) yüzlerce kemik ve yumuşak doku tümörü hastasının, yüksek başarı oranlarıyla tedavisine devam etmektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Ortopedi ve Travmatoloji

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. Önder Ofluoğlu” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o