Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. Ali Öçgüder

“Prof. Dr. Ali Öçgüder” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. Ali Öçgüder”

1992-1998 yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde aldığı eğitimini derece ile bitirmiş ardından uzmanlık eğitimini 1999-2003 yılları arasında Ankara Dr. Muhittin Ülker Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesinde tamamlamıştır.
2003-2017 yılları arasında Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde “Başasistan, Doçent Dr. ve Eğitim Görevlisi” kadrolarında çalışmıştır. 2017 yılı itibariyle Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalında Profesör olarak akademik çalışmalarına devam etmektedir.
Üyesi olduğu Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneğinden (TOTBİD) Ortopedi Yeterlilik Sınavı Başarı Belgesini alarak Spor Travmatoloji Şubesinde 2017-2019 yılları arasında Başkanlık görevini yürütmüştür. 2018-2021 tarihleri arasında Türk Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneğinde (TUSYAD) İkinci Başkan olarak çalışmıştır. Halen TOTBİD ( Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği ) yönetim kurulu üyesidir ve genel sekreter olarak görev yapmaktadır. Bu görevlerinin yanısıra Kalça ve Diz Artroplasti Derneğinin, Türk Omuz ve Dirsek Cerrahisi Derneğinin ve Kalça Eklemi Koruyucu Cerrahi Derneğinin de üyesidir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Ortopedi ve Travmatoloji

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. Ali Öçgüder” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o