Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Doç. Dr. Anıl Özbek

“Doç. Dr. Anıl Özbek” Adresi

Doktor Hakkında “Doç. Dr. Anıl Özbek”

2011-2016 yılları arasında Ankara Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji ihtisasımı tamamladım. Hemen ardından İsviçre merkezli AO Trauma Foundation bursu ile ortopedik travma üst ihtisası için 3 ay süre ile Memorial Herman Hospital, Houston, ABD de bulundum.
2020 yılından Yozgat Şehir Hastanesi’ndeki mecburi hizmetimi tamamlamamdan itibaren Ankara Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı’nda spor yaralanmaları üzerine klinik ve akademik çalışmalarımı yürütmekteyim.
Aralık, 2021-Şubat, 2022 tarihleri arasında Rush Üniversitesi, Chicago, IL, ABD’de diz, kalça ve omuz artroskopisi/spor cerrahisi üst ihtisasına başladım. Şubat-2022 tarihinden itibaren Avrupa artroskopi derneği (ESSKA) ve TÜBİTAK bursları ile Pittsburgh Üniversitesi Spor Cerrahisi birimi, PA, ABD’de diz, omuz ve kalça artroskopisi/spor cerrahisi üst ihtisasımı tamamlamak üzere 1 yıl süresince görevlendirildim.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Ortopedi ve Travmatoloji

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Doç. Dr. Anıl Özbek” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o