Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Doç. Dr. Mehmet Emin Güneş
Doç. Dr. Mehmet Emin Güneş Doç. Dr. Mehmet Emin Güneş

İstanbul - Genel Cerrahi Doktoru

“Doç. Dr. Mehmet Emin Güneş” Adresi

Doktor Hakkında “Doç. Dr. Mehmet Emin Güneş”

30 seneyi aşkın tıbbi tecrübem ile hastalarıma Genel Cerrahi Uzmanı olarak hizmet vermekteyim.
Uzmanlaştığım Alanlar: Onkolojik Cerrahi, Meme ve Tiroid Cerrahisi, Sindirim Sistemi Cerrahisi, Obezite ve Metabolizma Cerrahisi, Karaciğer ve Safra Yolları Cerrahisi.
İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Genel Cerrahi Klinik Direktörü ve Endoskopi Birimi Sorumlusu, Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekim ve Cerrahi Klinik Direktörü, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekim, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesinde Kurucu Koordinatör ve Esenyurt Devlet Hastanesinde Başhekim, İstanbul Esenyurt Üniversitesinde Sağlık Yüksekokul Müdürü ve Senato Üyesi, ve Sağlık Bakanlığı Beslenme Nütrisyon Timi Sorumlusu ve TSE Kalite Kontrol Tetkikçisi olarak görev yaptım.

Aktif olarak Haberturk Sağlık Köşesi Yazarıyım. Geçmişte CNNTurk Köşe Yazarlığı ve Akşam Gazetesinde “Cerrahın Neşterinden” Köşe Yazarlığı yaptım. Bu gibi düzenli olarak yazdığı, alanıyla ilgili birçok ulusal ve uluslararası makalelerim bulunmaktadır. Aktif olarak yurtiçi ve yurtdışı bilimsel çalışmalarda yer almakla birlikte, branşım ile ilgili yerli ve yabancı dergilerde yayınlarım bulunmaktadır. Yurtdışı dergilerde halen editörlük yapmaktayım. Ulusal ve uluslararası kongrelerde sözel sunumlar ve oturum başkanlıkları görevlerinde bulundum.
Çok sayıda radyo ve TV sağlık programlarına katılmış olup, program sunuculuğu yaptım ve katılmaya devam ediyorum.

Seminer, Kongre, Eğitim, Çalıştaylar ve Bazı Sertifikalar: Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi (2013-2014), İstanbul Ünv. Tıp Fakültesi Cerrahi Gastroenteroloji Endoskopi (2004), İstanbul Sağlık Müdürlüğü 1. ve 2. Meme Kanseri Kursu ( 2006 – 2007), Hekim Eğiticilerin Eğiticisi Sertifikası ( 2012), İletişim Eğitici Eğitimi (2013), Temel Nütrisyon Eğitimi (2011), İstanbul Valiliği Takdirname (2008), İstanbul Valiliği Takdirname (2011), Türk Cerrahi Derneği Endoskopi Eğitmeni Teşekkür Belgesi, Liderlik Yönetici Eğitimi (2018), Robotik Cerrahi Eğitimi (2018), Bakırköy Tıp Dergisi Editörlüğü (2017), TSE Müşteri Memnuniyeti Eğitimi (08-12), TSE Toplam Kalite Yönetimi (07-16), TSE Kurum Kültürü Eğitimi (07-12), TSE Zaman Yönetimi Eğitimi (07-46), TSE İç Kalite Tetkik Eğitimi (597), TSE Toplam Kalite Eğitimi (07-917), TSE Kalite Yönetimi Sistemi 2000 (04532), TSE Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi (12/37), TSE Hata Türleri ve Etkileri Analizi Eğitimi (12/11), TSE TS ISO 10002 Memnuniyet Yönetim Sistemi Eğitimi (12/102)

Fransa, Lion şehrinde “Mide Balonu Uygulaması ve Obezite” konusunda eğitim aldım. ESPEN Barcelona ve Amsterdam’da Nütrisyon çalışmalarına katıldım. Onkoloji konusunda Singapur’da uluslararası kongrede çalışmalarda bulundum. Milan Meme Merkezi’nde, Meme Konferansında yer aldım.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Genel Cerrahi

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Doç. Dr. Mehmet Emin Güneş” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o