Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. Fuat İpekçi
Prof. Dr. Fuat İpekçi Prof. Dr. Fuat İpekçi

İzmir - Genel Cerrahi Doktoru

“Prof. Dr. Fuat İpekçi” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. Fuat İpekçi”

Lisans eğitimini İstanbul Tıp Fakültesinde bitirdim. İhtisasımı Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinde yaptım. 1985-1987 de Fransa Grenoble Üniversitesi Gastro-Enteroloji cerrahi servisinde çalıştım.

Diyarbakır Ziya Gökalp lisesi, lisans; İstanbul Tıp Fakültesi. Uzmanlık dönemimde; Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde ve de tüm çevre illerde gerek Beyin cerrahi, Çocuk cerrahi ,Plastik cerrahi klinikleri olmadığı gerekse bölgenin 1978-82 dönem ve bölgenin özellikleri nedeniyle savaş cerrahisinde, travma ve acil cerrahisinde diplomalı cerrahi uzmanı oldum. ”GENEL CERRAH ”anlamında uzmanlaşmış oldum. 1985-87 yılları arasında Fransanın Grenoble Üniversitesi Tıp Fakültesinde “Gastroenteroloji ”kliniğinde çalıştım. 1988 yılında İstanbul Tıp Fakültesinde eski yönetmenlikle girdiğim Doçentlik sınavını ilk hakta kazanarak Genel Cerrahi DOÇENTİ unvanını aldım. Sırasıyla; Kartal (5 yıl), Okmeydanı S.S.K (kanser cerrahisi 7 yıl), Göztepe S.S.K (burada şefliğin yanı sıra Başhekimlik) Eğitim ve Araştırma (5 yıl) hastahanelerinde Cerrahi Klinik şef yardımcısı ve şef olarak çalıştım. 2004-2008 yılında S.S.K İzmir Bozyaka ve 2008-2017 S.S.K Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastahaneleinde 2.Cerrahi Klinik şefi ve Öğretim üyesi olarak çalıştıktan sonra 2018 yılında memleketim olan Mardinde; Artuklu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinde Profesör olarak çalışıp 2022 yılı başlarında İZMİRE döndüm.


________________________________________
İlgi alanları

• Karın Hastalıkları tanı ve Cerrahisi
• Kanser Cerrahisi
• Günü Birlik Fıtık Cerrahisi
• Günü Birlik Hemoroit-Kıl dönmesi

. Bilimsel ve Mesleki Kuruluşlara Üyelikler

●Acil Cerrahi ve Travmatoloji derneği kurucu ve üy●İstanbul Cerrahi Uzmanlar derneği kurucusu
●İzmir Cerrahi Derneği üyeliği
●Ulusal Cerrahi Derneği üyeliği
●İzmir tabip oda üyeliği


Fuat İpekçi; Surgery Oncolgy Gastrointestinale surgery
hepatopancreatico bliare surgery

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Genel Cerrahi

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. Fuat İpekçi” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o