Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Doç. Dr. Tufan Egeli
Doç. Dr. Tufan Egeli Doç. Dr. Tufan Egeli

İzmir - Genel Cerrahi Doktoru

“Doç. Dr. Tufan Egeli” Adresi

Doktor Hakkında “Doç. Dr. Tufan Egeli”

1979 Denizli doğumluyum. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimimi Muğla’da tamamladım. Daha sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne girmeye hak kazandım. 2003 yılında tıp fakültesinden mezun olduktan sonra, tıpta uzmanlık sınavında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı’ nı kazandım ve genel cerrahi asistanlığına başladım. 2009 yılında asistanlık eğitimimi başarıyla tamamlayarak Genel Cerrahi Uzmanı oldum ve akabinde mecburi hizmet yükümlülüğümü yerine getirmek üzere Sağlık Bakanlığı tarafınca Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne atandım. Burada Genel Cerrahi Uzmanı olarak çalışma süremi tamamladıktan sonra, askerlik görevimi yerine getirmek üzere TSK Ardahan Asker Hastanesi’nde 1 sene askeri doktor olarak çalıştım. Askerliğimi tamamladıktan sonra, 2012 yılı itibariyle tekrar uzmanlık eğitimimi aldığım Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nda Öğretim Görevlisi olarak çalışmalarımı sürdürdüm.
Öğretim Görevlisi olarak çalıştığım süreç boyunca Genel Cerrahi uygulamaları bakımından ciddi deneyim ve birikim sahibi olma şansı yakaladım. Özellikle karaciğer-safra yolları ve pankreas (Hepatopankreatobiliyer sistem) cerrahisi ve karaciğer nakli alanında, birlikte çalışma şansı bulduğum değerli hocalarım ve çalışma arkadaşlarım sayesinde, cerrahi teknik ve uygulama becerilerimi geliştirdim. Bu alanda önemli akademik çalışmalar gerçekleştirdim. 2019 yılında doktor öğretim üyesi, 2020 yılında doçent ünvanını almaya hak kazandım. Halen Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı, Hepatopankreatobiliyer Cerrahi ve Karaciğer Nakli biriminde çalışmalarımı sürdürmekte, hastalarıma hizmet vermekteyim. Minimal invaziv HPB cerrahi uygulamaları ve cerrahi inovasyon alanlarına özel olarak ilgi duymaktayım.
Evliyim ve 2 çocuk babasıyım.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Genel Cerrahi

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Doç. Dr. Tufan Egeli” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o