Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Op. Dr. Yusuf Akdeniz
Op. Dr. Yusuf Akdeniz Op. Dr. Yusuf Akdeniz

Isparta - Genel Cerrahi Doktoru

“Op. Dr. Yusuf Akdeniz” Adresi

Doktor Hakkında “Op. Dr. Yusuf Akdeniz”

1976 yılında Antalya Kumluca’da doğdum. İlk-orta ve lise eğitimimi burada tamamladıktan sonra 1993 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde Tıp Eğitimine başladım. 2000 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Kiliniğinde başladığım uzmanlık eğitimini 2005 yılında tamamladım. Genel Cerrahi Uzmanı olarak Antalya ve Kocaeli illerinde özel hastanelerde çalıştım.
2010 yılından beri Obezite ve metabolik cerrahi konusunda ceşitli merkezlerde aldığım eğitimler sonrasında obezite-diyabet cerrahisi ve ileri laparoskopik cerrahi (mide fıtığı, kasık fıtıkları, göbek fıtığı, kesi yeri fıtığı, laparospik mide ve kalın barsak tümör cerrahisi, ince barsak hastalıkları) ameliyatlarına başladım.
2013 yılında aldığım endoskopi eğitimi sonrasında da özofagogastroduodenoskopi ve kolonoskopi işlemlerine başladım. ayrıca endoskopik gastrostomi, stent yerleştirilmesi işlemlerini de yapmaktayım 2010 yılından Isparta Özel Meddem Hastanesinde başladığım görevime halan devam etmekteyim.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Genel Cerrahi

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Op. Dr. Yusuf Akdeniz” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o