Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Doç. Dr. Abdullah Şişik
Doç. Dr. Abdullah Şişik Doç. Dr. Abdullah Şişik

İstanbul - Genel Cerrahi Doktoru

“Doç. Dr. Abdullah Şişik” Adresi

Doktor Hakkında “Doç. Dr. Abdullah Şişik”

Doç. Dr. Abdullah Şişik 2007 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş ve 2007-2012 yılları arasında Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde genel cerrahi eğitimi almıştır. 2013-2014 yılları arasında Bingöl Devlet Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı olarak görev yaptı. 2014 yılında İstanbul Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Genel Cerrahi Uzmanı olarak döndü.
2014-2020 yılları arasında Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde obezite cerrahisi ve kolorektal cerrahi konusunda özel olarak çalıştı. İleri laparoskopik cerrahide uzmanlaştı. 2018 ve 2019 yıllarında Belçika’da Prof. Bruno Dillemans ile obezite cerrahisi üzerine çalışma fırsatı buldu.

2019 yılında Üniversiteler Arası Komite tarafından Doçent ünvanı aldı. Uluslararası ve ulusal dergilerde yayınlanmış 50’den fazla bilimsel makalesi ve uluslararası ve ulusal kongrelerde sunulan 100’e yakın bildirisi bulunmaktadır. Abdullah Şişik aynı zamanda Archieves of Clinical and Experimental Medicine dergisinin kurucularından biridir ve 2020 yılı baş editörüdür.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Genel Cerrahi

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Doç. Dr. Abdullah Şişik” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o