Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. Bülent Dinç
Prof. Dr. Bülent Dinç Prof. Dr. Bülent Dinç

Antalya - Genel Cerrahi Doktoru

“Prof. Dr. Bülent Dinç” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. Bülent Dinç”

2001 yılında Akdeniz Ünv. Tıp Fak. den mezun oldum. 2003-2010 yılları arası aynı üniversitenin Genel Cerrahi AD’ da uzmanlık eğitimi aldım. 2010-2016 arasında Antalya Atatürk devlet hastanesinde uzman doktor olarak, 2016 yılında Doçentlik sınavını başarı ile geçerek Doçent unvanı aldım. 2018-2021 yılları arasında Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Klinik öğretim görevlisi olarak, 2021-2022 yılları arasında ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Antalya Sağlık Uygulamaları ve Araştırma Hastanesinde öğretim üyesi olarak eğitim verdim.
Genel cerrahinin tüm alanlarında tecrübeye sahip olmamla birlikte, özellikle endokrin (tiroid, paratiroid ve sürrenal), meme ve obezite konusunda ileri cerrahi deneyime sahibim. Türkiye ve Avrupa için özellikle dudak içinden izsiz tiroid ve paratiroid cerrahisi konusunda öncülük etmekteyim.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Genel Cerrahi

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. Bülent Dinç” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o