Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. Aziz Sümer
Prof. Dr. Aziz Sümer Prof. Dr. Aziz Sümer

İstanbul - Genel Cerrahi Doktoru

“Prof. Dr. Aziz Sümer” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. Aziz Sümer”

2005 Yılında Genel Cerrahi Uzmanı oldum. 2004-2005 yılları arasında Avusturya, Viyana Üniversitesinde Endokrin Cerrahisi ve İleri Laparoskopik Cerrahi eğitimlerini tamamladım. 2009- 2011 yılları arasında İstanbul Üniversitesi, ÇapaTıp Fakültesinde Endokrin Cerrahi, Bariatrik Cerrahi ve İleri Laproskopik Cerrahi Eğitimlerini aldım. 2012 yılında Genel Cerrahi Doçenti, 2017 yılında Genel Cerrahi Profesörü oldum. 2011 yılında Laparoskopik Cerrahi, Obezite ve Metabolik Cerrahi Eğitimleri için, İspanya, İtalya ve Macaristan’da bulundum. 2012-2013 yılları arasında Acıbadem Üniversitesi, İnternational Hastanesi Organ Nakli Merkezinde Böbrek Nakli Eğitimimi tamamladım. 2014 Yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Organ Nakli Merkezini açarak başarılı böbrek nakilleri gerçekleştirdim. 20014 ve 2015 yıllarında Strasbourg IRCAD’ da Laparoskopik Bariatrik ve Metabolik Cerrahi Eğitimlerini tamamladım. 2018-2002 yılları arasında, İstinye Üniversitesi, İstinye Liv Hastanesi Organ Nakli Merkezinde Karaciğer Nakli Eğitimi aldım.
Başlıca ilgi alanlarım; Obezite ve Diyabet Cerrahisi, Kanser Cerrahisi, İleri Laparoskopik ve Robotik Cerrahi ve Organ Naklidir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Genel Cerrahi

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. Aziz Sümer” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o