Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. Seher Demirer
Prof. Dr. Seher Demirer Prof. Dr. Seher Demirer

Ankara - Genel Cerrahi Doktoru

“Prof. Dr. Seher Demirer” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. Seher Demirer”

Prof. Dr. Seher DEMİRER Ankara’da doğmuş olup ilk, orta, lise ve üniversite eğitimini Ankara’da tamamlamıştır.

1990 – 1995 yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi ABD’ da Genel Cerrahi Uzmanlık Eğitimini almıştır.

1995 – 2000 yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi ABD’ da uzman doktor olarak çalışmaya devam etmiştir.

1998 – 1999 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri Washington Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi kliniğinde çalışmıştır.

2000 yılında doçent unvanını aldıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi ABD Meme ve Endokrin Cerrahi Ünitesi’nde öğretim üyesi olarak çalışmaya devam etmiştir.

2005 yılında profesör ünvanını almış olup Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi ABD Meme ve Endokrin Cerrahi Ünitesi’nde öğretim üyesi olarak çalışmaya devam etmektedir.


Prof. Dr. Seher DEMİRER Ekim 2012 tarihinde Türk Cerrahi Derneği Yönetim Kuruluna ikinci kez seçilmiş olup halen Türk Cerrahi Derneği II. Başkanı olarak görev yapmaktadır.


Prof Dr Seher DEMİRER 2003 yılından beri Türk Cerrahi Yeterlik Kurulu Soru Hazırlama ve Board Sınavı oluşturma alt komisyonunda görev yapmaktadır. Aynı zamanda Mayıs 2012 tarihinden itibaren Türk Cerrahi Yeterlik Kurulu Başkanlığına seçilmiş olup halen bu göreve devam etmektedir.


Prof. Dr. Seher DEMİRER halen Türk Cerrahi Derneği yapılanmasında 23 / Kasım / 2008’de kurulan çalışma gruplarından Temel Cerrahi Eğitim Kursu Çalışma Grubunun hem başkanı hemde eğitmeni olarak

—Temel Cerrahi Eğitim Kursu (2007- )

—Stapler Eğitimi ve Kullanımı Kursu (2010- )’ nda görev yapmaktadır.

İLGİ ALANLARI:

Meme ve Endokrin Cerrahisi

Klinik Nütrisyon 1996 – 2008 yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Nütrisyon Ekibi’nin konsültan hekimi 2008 yılından itibaren de Ünite
Başkanlığı görevini yürütmektedir…

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Genel Cerrahi

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. Seher Demirer” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o