Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Prof. Dr. Erdoğan Sözüer
Prof. Dr. Erdoğan Sözüer Prof. Dr. Erdoğan Sözüer

Kayseri - Genel Cerrahi Doktoru

“Prof. Dr. Erdoğan Sözüer” Adresi

Doktor Hakkında “Prof. Dr. Erdoğan Sözüer”

1956 Rize doğumluyum. İlk ve Orta Öğrenimimi İstanbul’da tamamladıktan sonra 1974 yılında girdiğim İstanbul Ü. İstanbul Tıp Fakültesini 1980 yılında bitirdim. Genel Cerrahi ihtisasımı Erciyes Ü.Tıp Fakültesinde 1986 yılında bitirerek Genel Cerrahi Uzmanı oldum. Mecburi hizmetimi Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ve Şişli Etfal Hastanesi II.Cerrahi kliniğinde tamamladıktan sonra 1989 yılında tekrar Erciyes Ü. Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Kliniğinde Yardımcı Doçent olarak göreve başladım. 1991 yılında Doçent olduktan sonra Londra/İngiltere’de 6 ay (2’ şer aylık periotlar halinde) cerrahi eğitimimi geliştirmeye çalıştım.

Royal Free Hospital Karaciğer transplantasyonu

St.Barthelemew’s Hospital Laparoskopik ve Endoskopik Cerrahi

St.Mary’s Hospital Laparoskopik Cerrahi



Kliniğime döndükten sonra laparoskopik cerrahi, sindirim sistemi cerrahisi ve anser cerrahisi ile daha yakından ilgilenmeye başladım. 1994 yılında kliniğimizde böbrek transplantasyonu programını başlattık. O tarihten 2015 yılına kadar kliniğimizde yapılan böbrek nakli ameliyatlarında (alıcı, canlı veya kadavra nefrektomi) yer aldım.



1995 yılında Fakültemiz bünyesinde kurulan Acil Tıp Anabilim Dalı’nın Başkanlığına atandım. Acil Tıp Anabilim Dalı’nın gelişim sürecindeki tüm aşamalarda 11 yıl Anabilim Dalı Başkanı sıfatı ile aktif olarak yer aldım. 1997 yılında Profesörlük kadrosuna atandım. 26.07.2012 tarihinde Cerrahi Onkoloji Uzmanı oldum. Özellikle sindirim sistemi kanserleri ve meme kanseri üzerinde tecrübelerimi arttırdım.



06.06.2016 tarihinde Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Adalet bölümünden mezun oldum. 04.02.2019 tarihinde Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsün’de Sağlık Hukuku Dalında yüksek lisansımı bitirdim. Halen Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı ve Cerrahi Onkoloji Bilim Dalı Başkanı olarak çalışmaktayım. Evli ve 3 çocuk babasıyım.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Genel Cerrahi

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Prof. Dr. Erdoğan Sözüer” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o