Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Op. Dr. Mitat Erdal
Op. Dr. Mitat Erdal Op. Dr. Mitat Erdal

Kayseri - Genel Cerrahi Doktoru

“Op. Dr. Mitat Erdal” Adresi

Doktor Hakkında “Op. Dr. Mitat Erdal”

Operatör Doktor Mitat ERDAL 16 Mart 1983 tarihinde Sivas’ın Gemerek ilçesine bağlı Keklicek köyünde dünyaya gelmiştir. İlköğretimini Kayseri Ahmet Paşa İlkokulu’nda, ortaöğretimini ise Kayseri Sami Yangın Anadolu Ticaret Lisesi ve Küçükçalık Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. Akabinde üniversite sınavında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanmış ve burada lisans eğitimini tamamlamıştır. Üniversite yıllarında “CÜTBAT Cumhuriyet Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğu”nun kuruculuğu ve üniversitenin ilk öğrenci kongresinin koordinatörlüğünü üstlenmiştir. CÜTBAT olarak birçok sosyal sorumluluk projesi kapsamında yürütücü olarak görev yapıp okul taramaları düzenlemiştir.

Op. Dr. Mitat ERDAL tıp fakültesinden sonra zorunlu hizmet için Afyon’un Şuhut ilçesinde bulunan Anayurt Sağlık Ocağı’na atanmıştır. Sonrasında Anayurt Köyü dışındaki 6 köyün sağlık ocağı hekimliğini sürdürmüştür. Bu görevler sırasında koruyucu hekimlik deneyimini artırmıştır.

İhtisas eğitimini ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nda 2016 yılında tamamlamıştır. Uzmanlık eğitimini karaciğer, böbrek nakli ve aktif yoğun bakım eğitiminden sonra endoskopi eğitimini de alarak tamamlamıştır. Akabinde 2016 yılında endoskopi eğitiminin sertifikasyonu için Türk Cerrahi Derneği’ne başvuru yaparak sertifikasını almıştır.

Uzman hekim zorunlu hizmetini, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlamıştır. Kayseri Şehir Hastanesi’nin açılmasından sonra ise hekimlik görevine orada devam etmiştir. Sonrasında da Develi Devlet Hastanesi ve Kayseri Devlet Hastanesi’nde de görev yapmıştır. 2022 yılı itibari ile kamudaki hekimlik görevinden ayrılmış ve halen özel sektörde hekimlik görevini yapmaktadır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Genel Cerrahi

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Op. Dr. Mitat Erdal” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o