Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Doç. Dr. Onur Bayraktar
Doç. Dr. Onur Bayraktar Doç. Dr. Onur Bayraktar

İstanbul - Genel Cerrahi Doktoru

“Doç. Dr. Onur Bayraktar” Adresi

Doktor Hakkında “Doç. Dr. Onur Bayraktar”

Operatör Doktor Onur Bayraktar Genel Cerrahi alanında Şişli Memorial Hastanesi’nde hastalarına sağlık hizmeti vermektedir. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olan Onur Bayraktar, daha sonrasında eğitimine 2010 yılından sonra İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Genel Cerrahi alanında devam etmeye başlamıştır. Mecburi hizmetini 2012 yılında Kurtalan Devlet hastanesinde tamamlayıp, 2012-2013 arasında TDV 29 Mayıs hastanesi ve 2014-2018 yılları arasında Acıbadem Üniversitesi Atakent Hastanesi’nde genel cerrahi uzmanı olarak çalışmıştır. Halen sindirim sistemi cerrahisi ve fıtık cerrahisi ağırlıklı olmak üzere Şişli Memorial Hastanesi’nde çalışmaktadır.
2017 yılında Avrupa Koloproktoloji Yeterlilik Sertifikası (The Europan Board of Surgery – Qualification in Coloproctology) almıştır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Genel Cerrahi

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Doç. Dr. Onur Bayraktar” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o