Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Op. Dr. Levent Eminoğlu
Op. Dr. Levent Eminoğlu Op. Dr. Levent Eminoğlu

İstanbul - Genel Cerrahi Doktoru

“Op. Dr. Levent Eminoğlu” Adresi

Doktor Hakkında “Op. Dr. Levent Eminoğlu”

1987’de İstanbul Amerikan Robert Lisesinden, 1993’de İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinden mezun oldu. Tıp öğrenimi sürecinde St. Thomas Hospital (Londra, İngiltere) de ve Robert Wood Johnson University Hospital (New Jersey ABD) de cerrahi stajları, Massachusetts General Hospital, Harvard University (Boston ABD)’de cerrahi intörnlüğünü yaptı.

1999’da İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana bilim Dalında Genel Cerrahi Uzmanlığını tamamladı. Askerlik görevini TSK Adana Asker Hastanesinde 1999 – 2000’de yaptı.

2000 yılında Kadıköy Şifa Kadıköy Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı olarak çalışmaya başladı. 2010 itibariyle Kadıköy Şifa Kadıköy ve Ataşehir hastanelerinde Genel Cerrahi uzmanlığı görevini sürdürdü.

Türkiye’de laparoskopik reflü cerrahisinde >3000 vaka ile en büyük serilerden birine sahiptir. Laparoskopik Reflü cerrahisinde uzmanlık sonrası eğitim kursları düzenlemiştir. Türkiye’deki ilk Endoskopik Reflü cerrahisini (Plicator) 2005’de Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesinde uygulamıştır.

Barrett Ösofagus tedavisinde Türkiye’deki ilk Radyofrekans (Barrx) tedavisini yapmıştır. Türkiye’deki ilk, Avrupa’daki ikinci Robotik Tek Delikten Safra Kesesi ameliyatını 2011’de, dünyadaki ilk Robotik Tek Delikten Reflü ameliyatını 2011’de Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesinde yapmıştır. Hemoroid Tedavisi konusunda Stapler ile Anopeksi (De Longo) yöntemini Türkiye’de ilk uygulayan cerrahlardan biridir ve bu konuda 2004 ve 2005’de eğitim kursları vermiştir.


İlgi Alanları:

Laparoskopik Cerrahi
Endoskopik Cerrahi
Robotik, Laparoskopik ve Endoskopik Reflü Cerrahisi
Robotik, Laparoskopik ve Endoskopik Obezite Tedavisi
Tek Giriş (Single Port) Safra Kesesi Ameliyatları
Hemoroid Cerrahisi

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Genel Cerrahi

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Op. Dr. Levent Eminoğlu” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o