Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Op. Dr. Ahmet Bekin
Op. Dr. Ahmet Bekin Op. Dr. Ahmet Bekin

İstanbul - Genel Cerrahi Doktoru

“Op. Dr. Ahmet Bekin” Adresi

Doktor Hakkında “Op. Dr. Ahmet Bekin”

Op. Dr. Ahmet Bekin

1983 yılında İstanbul’da doğdu.
İlk ve orta eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra Lise eğitimini Özel İstanbul Fen Lisesinde bitirmiştir. 2000 yılında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesine başladı ve 2006-2011 yılları arasında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi (Çapa) Genel Cerrahi AD’da asistanlığı yapıp 2011 yılında Genel Cerrahi Uzmanı olarak göreve başladı.
2012 yılında Maltepe CİK Devlet Hastanesin’de mecburi hizmet görevini yapıp, 2012-2014 yılları arasında New York Stony Brook University Hospital ‘de Prof. Dr. Roberto Bergamaschi’den Laparoskopik ve Robotik Cerrahi alanında eğitim aldıktan sonra yurda tekrar dönmüş ve Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde göreve başlamıştır. 2014-2016 yılları arasında bu hastanede çalıştıktan sonra, Mayıs 2016 da kamu görevinden istifa edip özel sektörde Obezite ve Diyabet Cerrahisi alanında hizmet vermeye devam etmektedir. İyi derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Genel Cerrahi

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Op. Dr. Ahmet Bekin” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o