Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Op. Dr. Semra Polat
Op. Dr. Semra Polat Op. Dr. Semra Polat

İstanbul - Genel Cerrahi Doktoru

“Op. Dr. Semra Polat” Adresi

Doktor Hakkında “Op. Dr. Semra Polat”

1993 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olup
yaklaşık 3,5 yıl Karabük ve Çınarcık’ta pratisyen hekim olarak çalıştıktan sonra Tıpta Uzmanlık Sınavını kazanarak İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalında asistanlığa başladım. 2003 yılında uzman olduktan sonra en uzunu Özel Yunus Emre Hastanesinde (Yaklaşık 10 yıl) olmak üzere birkaç özel hastanede (Memorial,Acıbadem, Halkalı Kent Hastanesi vs..) genel cerrah olarak çalıştım. Yaklaşık 22
yıllık hekimlik hayatıma artık kendi muayenehanemde devam etmeye karar vererek, çalışmalara başladım. Yıllardır tanı ve tedavisinde rol aldığım sevgili hastalarım, dostlarım, benden yardım bekleyen arkadaşlar size bir telefon kadar yakınım.

Özel İlgi Alanlarım:Meme hastalıkları ve kanseri,Tiroid hastalıkları,Kasık,Göbek ve Karın Duvarı Fıtıkları, Safra kesesi taşı ve iltihapları,Tıkanma Sarılıkları,Hazımsızlık ve Kabızlık problemleri,Mide Barsak sistemi hastalıkları, Hemoroid ve A.fissür (Makatta Çatlak),Perianal Abse ve Fistülleri,Kıl Dönmeleri(Pilonidal Kİst), her tür cilt ciltaltı kitlesi, yağ bezeleri (Lipomlar),Sebase Kistler,Nasır/Siğil Eksizyonları, Tırnak Batmaları,Diyabetik Yaralar,Varisler ……..

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Genel Cerrahi

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Op. Dr. Semra Polat” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o