Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Psk. Gizem Kırpık

“Psk. Gizem Kırpık” Adresi

Doktor Hakkında “Psk. Gizem Kırpık”

1993 yılında Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde doğdum. İlkokul ortaokul ve lise eğitimimi Kadirli’de tamamladım.Çok isteyerek gittiğim Mersin Üniversitesinde İşletme okurken bu bölümün bana göre olmadığına karar verdim. Toros Üniversitesinde Psikoloji bölümüne başladım. Hiç bitmeyen bir öğrenme süreci olduğu için psikoloji alanında pek çok eğitime ve seminerlere katıldım ve katılmaktayım.
Şu anda en çok yetişkin ve çift terapisi alanında destek veriyorum. Bireysel seanslarda kaygı bozuklukları (yaygın kaygı bozukluğu, OKB, sosyal kaygı, fobiler, panik bozukluk vb.), depresyon, hayat kalitesini yükseltme, sürekli mutsuzluk, hayat doyumunda düşüş, eleştirel iç ses, öz şefkat ve bilinçli farkındalık (mindfulness temelli bilişsel davranışçı terapi), bağımlılık (özellikle kumar bağımlılığı), travma sonrası stres bozukluğu başta olmak üzere pek çok konuda danışmanlık veriyorum. Çift terapilerinde ise iletişim eksikliği, uyum sorunları, evlilik danışmanlığı, evlilik öncesi danışmanlık gibi pek çok konuda yardımcı oluyorum. Bunun yanında aldığım eğitimler doğrultusunda Bilişsel Davranışçı Terapi ve Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi Uygulayıcısı, Masal Terapistliği, Oyun terapistliği ve Aile danışmanlığı yapmaktayım.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikoloji

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Psk. Gizem Kırpık” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o