Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Psk. İlayda Turan

“Psk. İlayda Turan” Adresi

Doktor Hakkında “Psk. İlayda Turan”

1997 Adana doğumlu olan İlayda Turan lisans eğitimini Lefke Avrupa Üniversitesi Psikoloji bölümünde başarıyla tamamlamıştır. Çağ Üniversitesi’nde Psikoloji bölümü üzerine yüksek lisansını sürdürmektedir.
Lisans eğitimi süresince farklı kuruluşlarda gönüllü olarak stajyerlik yapmıştır. Başta Tarsus Devlet Hastanesi ve Türkmenbaşı Tıp Merkezi olmak üzere birçok klinik, hastane ve anaokulunda deneyim kazanmıştır. Lotus Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kurum psikoloğu olarak çalıştı. Şu anda Adana Matematikçi Eğitim Kurumu’na ve Büyük Şeyler Anaokulu’na danışmanlık hizmeti vermektedir ve ofisinde ‘Çocuk-Ergen-Yetişkin-Aile ve Çift’ terapisi üzerine danışan görmektedir.
Lisans eğitimi sonrasında alanına dair birçok terapi,uygulama ve test eğitimleri alarak donanımını arttırmıştır ve aktif olarak eğitimler almaya devam etmektedir.
Uygulayıcı Sertifikalar; Bilişsel Davranışçı Terapi, Evlilik ve Çift Terapisi, Aile ve Çiftlerde Bilişsel Davranışçı Terapi, Oyun Terapisi, Çocuk ve Okul Odaklı Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Moxo Dikkat Performans Testi, Attentioner DEHB, BDT Yönelimli Sınav Kaygısı ve Başa Çıkma Yöntemleri, Çocuk Değerlendirme Testleri (Gelişim, Dikkat, Zeka), Çocuk Resimleri Analizi ve Çocuk Çizim Testleri, Masal Terapisi, Filial Terapi (Ebeveyn-Çocuk İlişkisini Güçlendirme Programı), Çocuklarda Görülen Uyum-Davranış Bozukluklarına Müdahale, Çocuklarla Görüşme Teknikleri

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikoloji

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Psk. İlayda Turan” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o