Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Psk. Berfin Çivican

“Psk. Berfin Çivican” Adresi

Doktor Hakkında “Psk. Berfin Çivican”

Lisans eğitimini Çağ Üniversitesi Psikoloji bölümünde onur derecesi ile tamamlamıştır. Lisans bitirme projesini “Narsistik Kişilik Bozukluğunda ve Borderline Kişilik Bozukluğunda Nesne İlişkisinin Rorschach Testi ile Değerlendirilmesi” başlığı ile yazmıştır. Klinik psikoloji yüksek lisans eğitimine Università degli studi di Bergamo’da Clinical Psychology for Individuals, Families and Organizations adlı programda devam etmektedir.
Lisans eğitimi sırasında Adana Adliyesi’nde Denetimli Serbestlik Departmanı’nda ve Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde staj yapmıştır. Yüksek lisans eğitimi sırasında İtalya’da bulunan Centro Clinico di Gorgonzola adlı klinikte klinik psikoloji stajını yapmıştır. Staj sırasında Bilişsel Davranışçı Terapi ve Müdahale Teknikleri ile ilgili eğitimler almıştır.
Lisans döneminde Dr. Bradley T. Efford’dan “Stress Management Strategies That Work”, Prof. Dr. Jeffrey A. Kottler’dan “Uzman Terapist Olmaya Dair: Tavsiye Ettiğinizi Uygulamak” ve “Terapide ve Günlük Yaşamda Hikayelerin Gücü”, Prof. Dr. Şükrü Uğuz’dan “Kurumsal Şirket Danışmanlıkları: Sık Yapılan Hatalar ve Önlemleri”, Dr. John B. Arden’dan “Beyin Konuşmaları: Zihin-Beyin-Gen-Beden” ve “Beyin Temelli Psikoterapi: Kaygı, Depresyon, Travma ve Ötesi için Müdaheleler” eğitimlerini almıştır. Lisanstan sonra Dr. Nevin Dölek’ten “Kriz, Yas ve Travma Danışmanlığı”, Psikal Park ve Drexel University ortaklığında Suzanne A. Levy’den “Bağlanma Temelli Aile Terapisi I. Düzey”, DOÇAT Derneği’nden “Duygu Odaklı Çift Terapisi I. Düzey”, Prof. Dr. Zümra Atalay’dan “Bireysel Terapide Mindfulness”, Doç. Dr. Eda Öz’den “Sanat Terapisi”, Enstitü Ay’dan “EMDR (Göz Hareketleri ile Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme) I.Düzey” eğitimlerini tamamlamıştır. MOXO Türkiye’den “Moxo Dikkat Testi Uygulayıcı Eğitimi”, Bilgelik Enstitüsü’nden “Yetişkin Testleri Eğitimi”, “MMPI Uygulayıcı Eğitimi” ve “Çocuk Testleri Uygulayıcı Eğitimi” almıştır. Süreç Akademi’den “Attentioner DEHB Uygulayıcı Eğitimi”ni tamamlamıştır. Varoluşçu Akademi’den aldığı “Temel Varoluşçu Analiz Eğitimi”nin 2.yılındadır. Klinik Psikolog Beril Zeynep Hacıosman’dan aldığı “Oyun Terapisi Eğitimi”ne devam etmektedir.
Şu anda aktif olarak Melis Atalı Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi’nde yüz yüze ve online şekilde İngilizce ve Türkçe olarak danışmanlık vermektedir. Ayrıca Ant Çocuk Akademi Anaokulu’nda görev yapmaktadır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Psikoloji

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Psk. Berfin Çivican” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o