Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dr. Şafak Göktaş
Uzm. Dr. Şafak Göktaş Uzm. Dr. Şafak Göktaş

İstanbul - Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı

“Uzm. Dr. Şafak Göktaş” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dr. Şafak Göktaş”

İlköğrenimimi Erzincan’da tamamladım. Ortaokul ve Lise öğrenimini İstanbul’da, Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi’nde tamamladım.
1998’de tıp fakültesine girdim. 2004 yılında İstanbul Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum.2006-2012 yılları arasında S.B İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde, İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık eğitimini tamamladım.
2012-2013 yılları arasında, Niğde Devlet Hastanesi’ nde İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji uzmanı olarak mecburi hizmetimi yaptım.
Mecburi hizmet sonrasında, İstanbul’ a dönebilmek için devletten istifa etmek zorunda kaldım. Şu anda Gelişim Tıp Laboratuvarları ve Özel Göztepe Hastanesi’ nde İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji uzmanı olarak çalışmaktayım.
2013 yılında İspanya Sevilla’ da bir üniversite hastanesinde çalışmaya gittim. 2014 aralık ayında da HIV (+) hastaları incelemek üzere, G.Afrika Cape Town’ da kalp naklinin yapıldığı hastaneye gittim.
Tıbbi olarak özel ilgi alanım HIV/AIDS, Hepatitler, Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar, Tüberküloz ve moleküler tanı yöntemleri. Bunlarla ilgili çalışmalar yapmaya çalışıyorum.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Enfeksiyon Hastalıkları

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dr. Şafak Göktaş” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o