Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dr. Dilek Destegül

“Uzm. Dr. Dilek Destegül” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dr. Dilek Destegül”

Dr. Dilek Destegül 1982 senesinde Adana’da doğdu. İlkokulun ardından, orta ve lise eğitimini Ç.E.A.Ş. Seyhan Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2006 yılında mezun oldu. Nevşehir ve Adana’da bir süre pratisyen hekimlik yapan Dr. Destegül 2009 yılında Çukurova Üniversitesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başladı ve 2014 yılında uzmanlık diplomasını aldı. 2014-2017 yılları arasında Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesi’nde mecburi hizmetini tamamladı. 2017-2020 yılları arasında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Öğretim Üyesi ünvanıyla görev yaptı.

2020 yılında Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne geçiş yapan Dr. Dilek Destegül Anestezi ve Reanimasyon uzmanlığının yanında medikal estetik alanında birçok kurs ve eğitimlere katılmıştır. Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği üyesi olup her iki alanda da çalışmalarını devam ettirmektedir.
Evli ve iki çocuk annesidir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Anesteziyoloji ve Reanimasyon

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dr. Dilek Destegül” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o