Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dr. İsmail Ağar

“Uzm. Dr. İsmail Ağar” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dr. İsmail Ağar”

Uzman Dr. İsmail Ağar 1961 Doğumlu olup 1985 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olmuştur.. İstanbul Haydarpaşa Siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Merkezi Araştırma Hastanesinde Eğitim ve araştırma görevlisi olarak Kardiovasküler Anestezi Yoğun Bakım ve Beslenme Uzmanı olarak çalıştı. Tıp fakültesi eğitimini bitirdikten sonra Mezoterapi Akupunktur ve Medikal Estetik dallarında çalışmaya başladı.

Fransa da Mezoterapinin mucidi Dr Pistor ile mezoterapinin geliştirilmesi konusunda çalıştı. Pariste Medikal estetik alanında Dr. Herzog ve sporcu sağlığı ve Travmotoji konusunda PSG Futbol takımının doktoru Dr. Lecoz ile çalıştı. Paris Tıp Fakültesinde Mezoterapi konusunda çalıştı. Fransa ve Uluslararası mezoterapi birliği üyesi, Mezoterapi derneği kurucu üyesi, Medikal estetik derneği kurucu üyesi, Kardiyovasküler cerrahi derneği üyesi, Akupunktur derneği üyesi, Engelli hayvanları rehabilitasyon ve destekleme derneği kurucu üyesi, Medikal ozon derneği kurucu üyesi ve Anesteziyoloji ve reanimasyon derneği üyesi.

Akupunktur ve zayıflama tezi ile Akupunkturun bilimsel çalışmalarını Toronto Üniversitesi nörofizyoloji bölüm başkanı Prof. Dr. Bruze Pomeranz ile birlikte yürüten ve aynı zamanda Birleşik Krallık Ana Kraliçesinin Doktoru Prof. Dr. Anton Jayasuriya ve Prof. Dr. Nightingale’den Srilanka’da Akupunktur ve homeopati doktorası aldı.Aynı yerde Akupunkturla zayıflama konusunda tez hazırladı . İstanbul Haydarpaşa Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Araştırma Hastanesinde Akupunktur ile Astım tedavisi konusunda Prof Dr Ercüment Kopman ile yaptığı bilimsel yayın Dünya Sağlık Örgütü Akupunktur birliği kongresinde sunuldu.
TC Sağlık Bakanlığından 1995 yılında Akupunktur sertifikası aldı.Akabinde TC Sağlık bakanlığından Medikal Estetik uygulama sertifikası aldı..
1994 yılından itibaren Kliniğinde Ozon Tedavileri Uygulamaya Başladı.İstanbul Nişantaşı Kadıköy Ve Bakırköyde Klinikler Çalıştırdı.Halen İstanbul Kadıköyde Kliniğinde Hastalarına Akupunktur Zayıflama Ağrı Tedavileri Mezoterapi Ozon Tedavileri Ve Medikal Estetik Dallarında Hizmet Vermektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Anesteziyoloji ve Reanimasyon

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dr. İsmail Ağar” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o