Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dr. Ömer Fatih Şahin

“Uzm. Dr. Ömer Fatih Şahin” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dr. Ömer Fatih Şahin”

Uzm. Dr. Ömer Fatih ŞAHİN, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladığı eğitimini 2009 yılında başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, 2010 – 2014 yılları arasında Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı’nda tamamlamıştır. 

Uzmanlık eğitimi sırasında 2 yıl boyunca Cumhuriyet Üniversitesi Algoloji Kliniği ve Ozon uygulama- araştırma merkezinde çalışmaları olan Uzm. Dr. Ömer Fatih ŞAHİN, 2014 yılında başlayan uzmanlık kariyerine algoloji alanı yoğunluklu devam etmiştir. 2014-2019 yılları arasında Nöral terapi, Kupa Terapi, Akupunktur, Ozon terapi, IV terapiler ve Fonksiyonel Tıp alanlarında yurtiçi ve yurtdışında eğitimler almış, uluslararası kongrelere katılmıştır. 2018-20 yıllarında Etiler’de Medikal estetik uygulamaları, saç ekimi ve tedavileri alanında özel bir klinikte çalışmıştır.

Uzm. Dr. Ömer Fatih ŞAHİN, mesleki çalışmalarına 2020 itibariyle Nişantaşı/ İstanbul’daki kliniğinde sağlıklı yaşam ve medikal estetik alanında devam etmektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Anesteziyoloji ve Reanimasyon

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dr. Ömer Fatih Şahin” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o