Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dr. Yeşim Işıkçı

“Uzm. Dr. Yeşim Işıkçı” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dr. Yeşim Işıkçı”

Öğr. Üyesi Uzm. Dr Yeşim Işıkçı 07 Şubat’ta Ankara ‘da doğdu. İlköğrenimini Belçika Bruxelles Ecole du Longchamp’da bitirdi. Liseyi Fransa Marsilya Notre Dame de Sion kolejinde tamamladıktan sonra Fransız Matematik-Fizik Baccalaureat’sını jüri özel ödülüyle verdi ve Aix-Marseille Tıp Fakültesi’ne girdi. Yıl sonu yapılan yarışma sınavını başarıyla geçerek eğitimine Ankara üniversitesi Tıp Fakültesi’nde devam etti. Üniversite eğitimi boyunca Fransa Marsilya Timone Hastanesi’nde, St Joseph Hastanesi Geriatri bölümünde, Hollanda Groningen Çocuk Hastanesi’nde Pediatri stajı yaptı. 2003 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı’nda ihtisasa başladı. İhtisas süresi boyunca çeşitli cerrahi branşlarda Anestezi Doktoru olarak görev aldı. İngiltere Londra Heart Hospital’de Kalp Damar Cerrahisi stajı yaptı. Çocuk Cerrahisi Anestezisi’nde “ Uçucu anesteziklerin kan hücreleri üzerine genetik etkileri “ konusunda hazırladığı Uzmanlık tezini başarıyla tamamlayıp ihtisasını bitirdikten sonra Edirne Uzunköprü Devlet Hastanesi’nde mecburi hizmetini yaptı.
İstanbul’da çeşitli özel hastanelerde Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi alanında birçok Uzman Doktor’la çalıştıktan sonra kendi kliniğini kurdu. Aynı zamanda İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi’nde Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır.
Mükemmel derecede Fransızca, çok iyi derecede İngilizce, yerel Provençal dili ve Flamanca bilmektedir.
İstanbul Tabip Odası’nda “ Sağlıkta Güvenli Çalışma Kurulu “ aktif üyesi olup çeşitli hastane, kongre ve kuruluşlarda düzenlenen kurslarda eğitim vermektedir.
Genel Tıp ve kendi uzmanlık alanında her türlü medikal gelişmeyi yakından takip etmekte olup, kurs ve kongrelere katılmaktadır.
Tutkulu olduğu sporlar arasında Tüplü Dalış ( 3 yıldız CMAS ), Kravmagen ( yeşil kuşak), profesyonel yüzme, koşu ( Tıp Bayramı Ankara koşusu iki kez 1.lik, bir kez 2.lik madalyası ), bisiklet ( Çanakkale Şehitleri anma turu 3 kez madalya ) vardır. Ayrıca motor sporları ile de ilgilenmektedir.
Hayatta daimi arkadaşlarımız patili dostlarımızla çok yakından ilgilenmekte olup Mucize Patiler Hayvanları Koruma Derneği aktif üyesidir. Zeyna, Mini ve Rossi Mülayim isimli 3 kedisi vardır.
Çeşitli Ülkeler ve şehirlere kültürel geziler yapmayı, müzeleri gezmeyi, tarihi dokuları keşfetmeyi çok sevmektedir.
Deniz, orman ve doğa hayranıdır. Kitaplar hayatının vazgeçilmezleri arasındadır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Anesteziyoloji ve Reanimasyon

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dr. Yeşim Işıkçı” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o