Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dr. Ertan Okay

“Uzm. Dr. Ertan Okay” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dr. Ertan Okay”

Ben Dr. Ertan Okay. 1967 yılında Gemlik’te doğdum. Eğitim hayatımı sırasıyla Gemlik, Bursa, İstanbul, Bursa’da tamamladım (Gemlik’te 27 Mayıs ilkokulu, Gemlik Ortaokulu; Bursa’da Bursa Erkek Lisesi; İstanbul’da İstanbul -Çapa- Tıp Fakültesi; Bursa’da Uludağ Üniversitesi Radyoloji Anabilim Dalı). Radyoloji ihtisasımı yaptığım Uludağ Üniversitesi Radyoloji Anabilim dalına Üniversitenin en yüksek TUS puanını alarak girdim.
Çocuklarda kalça çıkığı teşhisi için Kalça ultrasonu, · Prostat hastalıkları için Ultrason rehberliğinde Prostat biyopsisi, · Omuz ağrısında Omuz ultrasonu, · Çene eklemi hastalıklarının teşhisi için Artrografi bunlardan bazılarıdır. Çocuk ve erişkinlerde Akut Apandisit teşhisini Ultrason ile koymayı, bağırsak hastalıklarında ve idrar yollarına düşen taşın teşhisini nöbetlerde öğrendim ve geliştirdim. Ayrıca üniversitede MR (emar) ile çalışan doktor grubunda yer aldım. Radyoloji uzmanı Dr. Ertan OKAY’a özel uygulamalar: Meme; Mamografi, Ultrason, MR, biyopsi, meme işaretleme yöntemleriyle Meme hastalıklarının kesin teşhisini koyuyorum. Doğumsal (Gelişimsel) Kalça Çıkığı; Radyasyonsuz bir yöntem olan Ultrason ile kesin teşhisi koyuyorum. Kalça çıkığı tedavisi gören bebekte tedavinin takibini ultrason ile yapıyorum. Bütün organ ve dokuların ince iğne (İİAB) ve kalın iğne (Tru-cut) biyopsilerini yapıyorum.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Radyoloji

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dr. Ertan Okay” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o