Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Uzm. Dr. Asuman Bihter Güven Pirim

“Uzm. Dr. Asuman Bihter Güven Pirim” Adresi

Doktor Hakkında “Uzm. Dr. Asuman Bihter Güven Pirim”

Ben Uzm.Dr. Asuman Pirim. 2006 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum.Yaklaşık 4 yıl pratisyen hekim olarak çalıştıktan sonra 2014 yılında Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Aile Hekimliği Uzmanlığımı aldım. Yaklaşık 4 yıl süren asistanlık eğitimimi GETAT (Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp) merkezinde aldım.
Klasik tıbbın yanında kişiye özel koruyucu sağlık planlamaları,gebe -anne-çocuk-erişkin-yaşlı popülasyonun sağlık taramaları,periyodik kanser tarama ve genel muayeneleri üzerine pek çok hasta takibi yaptım. Sağlık Bakanlığının düzenlemiş olduğu Akupunktur eğitimimi tamamladım. Şu an İzmir Özel Alfa Tıp Merkezi ‘nde danışman hekim olarak görev yapmaktayım.
Fonksiyonel Tıp bakış açısı ile özellikle otoimmun hastalıkların tedavisi, bağışıklık sisteminin geliştirilmesi ve onarılması ,antioksidan tedaviler,fitoterapi ve aromaterapi ile ilgili eğitimlere devam ediyorum..YNSA (yamamoto scalp akupunctur) uygulamalarıda yapmaktayım.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Aile Hekimliği

Uzmanlıklar

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Uzm. Dr. Asuman Bihter Güven Pirim” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o