Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Fzt. Mehmet Rahim Nazar

“Fzt. Mehmet Rahim Nazar” Adresi

Doktor Hakkında “Fzt. Mehmet Rahim Nazar”

Kendi ofisim olan Etiler’deki MD Uzman Fizyoterapi Merkezinde 2019 yılından beri siz değerli danışanlarıma hizmet vermeye devam etmekteyim. Aynı zamanda Evde Fizyoterapi Hizmeti ve Danışmanlık Hizmeti vermekteyiz.

Gata Tsk Rehabilitasyon Merkezi (Gaziler FTR EAH)
TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri)
Haz 2018 – May 2019

Rekreasyonel bölüm (EMG biofeedback ünitesi , Mekanik ünitesi, FES ünitesi, Grup Egzersiz salonu) – Hidroterapi bölümü- Ortopedik (sorumlu fzt) ve Nörolojik Havuz bölümlerinde Sağ. Tğm. olarak görev aldım.

İstanbul Florence Nightingale Hastanesi
Kas 2012 – Nis 2018
5 buçuk yıl boyunca birkaç birimde aynı zamanda çalıştım bunlar; Cerrahi yoğun bakım , dahili yoğun bakım , KVC yoğun bakım , Ortopedi Servisi, Genel FTR ve diğer konsültasyon birimlerimde görevlendirildim. Ağırlıklı olarak Omurga cerrahisi pre , post – op hasta tedavi ve takip değerlendirmelerinde kendimi fizyoterapi açısından tecrübeli görmekteyim. Solunum fizyoterapistliği ,Ortopedik ve nörolojik rehabilitasyon konusunda başarılı olduğuma inanıyorum.

Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi
Haz 2012 – Kas 2012
Beyin cerrahi, post-op ortopedi ve onkoloji servislerin de ve Ara yoğun bakımda görev aldım. Tedavi ve takipte aldığım hastaların primer olarak onkoloji vakalar idi.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Fzt. Mehmet Rahim Nazar” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o