Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Fzt. Ahmet Burak

“Fzt. Ahmet Burak” Adresi

Doktor Hakkında “Fzt. Ahmet Burak”

Konfor Alanı, kişinin kendini iyi, rahat ve güvende hissettiği bir alandır. Bu alan kişiye çok tanıdık gelen şeylerin olduğu, her şeyi kolay kontrol edebildiği ve risk almadığı psikolojik ve fiziksel bir alandır.
Yani konfor alanı kişinin ezbere bildiği bir alandır ama gelişim ve öğrenme bu alanda gerçekleşmiyor maalesef. Eğer bir şeye başlamak, gelişmeye ve öğrenmeye dayalı bir şeyler yapmak istiyorsak konfor alanından çıkmamız lazım.buna sağlıklı olmak ve yaşamın getirdiği fiziksel yıpranma sürecinin önüne geçmek de dahil.o yüzden sloganımız hayata hareket kat.
Hacettepe üniversitesi fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümünden 2011 senesinde mezun oldum.iş hayatıma özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde başladım.2013-2014 yılları arasında GATA fizik tedavi bölümünde çalışma hayatımı devam ettirdim.bu süre zarfında karagücü ampute futbol takımı fizyoterapistliği de yaptım.2019 yılından bu yana kendi yerimde görev yapmaktayım.
İŞ TECRÜBELERİM:
2011 YILINDA ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİNDE İŞ HAYATIMA BAŞLADIM.2013-2014 YILINDA GATA FİZİK TEDAVİ HASTANESİNDE EL CERRAHİSİ VE ORTOPEDİ BÖLÜMLERİNDE ÇALIŞTIKTAN SONRA TEKRAR ÖZEL EĞİTİM MERKEZİNE DÖNDÜM.KAS HASTALIKLARI VE PEDİATRİ BÖLÜMÜNE ÇALIŞTIM.HALEN ANKARA KAS HASTALIKLARI DERNEĞİ BAŞKAN YARDIMCISI GÖREVİNE DEVAM ETMEKTEYİM.2019 YILINDAN SONRA KENDİ KLİNĞİMİ AÇARAK HASTA VE SAĞLIKLI BİREYLERE MANUEL TERAPİ,KAYROPRAKTİK, FİZYOTERAPİ, MEDİKAL FİTNESS VE KLİNİK PİLATES HİZMETLER SUNMAKTAYIZ.
TEDAVİDEKİ GENEL YAKALAŞIMIM İNSAN ODAKLI OLMASI.BİR MAKİNAYI TAMİR ETMİYOR BİR İNSANI BİYO PSİKO SOSYAL YÖNDEN ELE ALARAK DEĞERLENDİRME VE TEDAVİ PLANLAMASI YAPIYORUM.TEDAVİ SONRASINA YÖNELİK EGZERSİZ PROGRAMI VE TAVSİYELER İLE PROBLEMİN TEKRAR NÜKSETMEMESİ VE TEDAVİNİN KALICI OLMASINI SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUM.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Fzt. Ahmet Burak” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o