Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Fzt. Buket Sivrikaya

“Fzt. Buket Sivrikaya” Adresi

Doktor Hakkında “Fzt. Buket Sivrikaya”

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi’nde önlisans düzeyinde Fizyoterapi bölümünden bölüm birincisi olarak mezun olmanın akabininde lisans eğitimini Manisa Celal Bayar Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünde tamamlamıştır. Lisans döneminde aldığı eğitimler ve öğrenim gördüğü kurumlar İstanbul PT Academy, Ankara Medifit Sağlıklı Yaşam Merkezi ve İzmir’de çeşitli sporcu sağlığı merkezleridir.

Mezuniyet sonrasında üç boyutlu skolyoza yönelik en güncel tedavi yaklaşımı olan BSPTS Schroth eğitimini başarıyla tamamlamıştır. Aynı zamanda çene eklemi problemlerine yönelik TMJ eğitimi, ortopedik problemlere yönelik manuel terapi,klinik pilates ve Osteosports gibi spesifik olarak sporcu sağlığına bütüncül olarak yönelen eğitimler almıştır. İzmir’de Gaziemir ilçesinde Fiz&Sports Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde ortopedik problemler ile ilgilenmektedir.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Fzt. Buket Sivrikaya” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o