Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Fzt. Elif Demirci

“Fzt. Elif Demirci” Adresi

Doktor Hakkında “Fzt. Elif Demirci”

Fizyoterapist Elif Demirci, Hacettepe Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünden mezun oldu. Yurt içi ve yurt dışında özel kliniklerde çalışarak ve çeşitli eğitimler alarak klinik tecrübe edindikten sonra İstanbul Kartal’daki ofisinde danışan / hasta kabul ederek fizyoterapi ve rehabilitasyon hizmetleri vermektedir.

Uzmanlık Alanları; Manuel Terapi, Üç Boyutlu Skolyoz Egzersizleri, Manuel Lenf Drenajı – Lenfödem Terapisi, Ağrı Terapisi, Klinik Pilates, Hamile Pilatesi, Ortopedik Rehabilitasyon

Aldığı Eğitimler; İkomt NMST Multi Boyutlu Manuel Terapi,Skolyoza Bilimsel Egzersiz Yaklaşımı, Klinik Pilates, Hamile Pilatesi, Lenfödem Terapisi, Bilişsel Egzersiz Terapi Yaklaşımları, Bantlama, Aroma Terapi

Çalışma Alanları: Kronik Ağrı Tedavisi, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, El Rehabiliyasyonu, Yürüyüş Bozuklukları, Omurga Problemleri, Skolyoz ve Duruş Bozukluğu, Klinik Pilates, Koruyucu Rehabilitasyon, Egzersiz Danışmanlığı vb.

Yabancı Dil: İngilizce

Fzt. Elif Demirci, fizyoterapi alanında dünyadaki gelişmeleri takip ederek güncel literatüre uygun olarak klinik çalışmalarını sürdürmektedir. Danışanlarına biyopsikososyal bakış açısıyla yaklaşıp kişiye özel terapi ve egzersiz yaklaşımları sunmaktadır.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Fzt. Elif Demirci” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o