Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Fzt. İrfet Mutlu Tanas

“Fzt. İrfet Mutlu Tanas” Adresi

Doktor Hakkında “Fzt. İrfet Mutlu Tanas”

Mezun olduğum ilk günden itibaren mesleğimi çok severek yapıyorum,temas ettiğim her kişiden ben de bir şeyler öğreniyorum.Fizyoterapi o kadar geniş bir yelpaze ki; yıllar içinde değişen kendimle beraber yöneldiğim, ilgi duyduğum alan da değişti. Kendi gebelik süreçlerim bakış açımı çok değiştirdi ve aslında pelvik taban fizyoterapisine ne kadar da ihtiyaç duyulduğunu fark ettim. Bu nedenle eğitimlerimi,zamanımın çoğunu bu alana kaydırdım ve devam eden bir yolculuktayım.Öğrenme isteğimin sonsuz olduğunu biliyorum.Şu an çoğunlukla kadınlarla çalışıyorum. Gebelik döneminde karşılaşılan sorunlar,doğuma hazırlık ve pelvik taban kas eğitimi, doğum sonrası rehabilitasyon, idrar/dışkı kaçırma, ağrılı cinsel birliktelik, kabızlık, vajinusmus, organ sarkması, pelvik ağrı , bel ağrısı, adet ağrısı, çalıştığım alanlardan bazıları… Cihazsız, tamamen manuel yaklaşımlarla ve egzersizlerle seanslarımı yürütüyorum ve ThetaHealing i de mutlaka dahil ediyorum. Bireysel theta healing seanslarımı verdiğim gibi fizyoterapi seanslarıma da dahil ediyorum. Çünkü ruh-beden-zihin bütünlüğüne inanan biriyim . Sadece bedene yönelik çalışmaların eksik kalabildiğini, farkındalığımızı artıracak, bu semptomu tetikleyen olayları derinde kazarak biliçdışında kodlanan inançları keşfederek ve özgürleşerek ilerlemekten mutlu ve huzurlu oluyorum.
İnanıyorum ki iyiliğe-sağlığa-huzura giden tek bir kişi bile dünyayı değiştirebilir. Kendimde deneyimlediğim her uygulamayı seçen her kişiye uygulamak için buradayım. Bir gün bir yerde karşılaşacağımıza inanıyorum.
Sevgiyle ❤️

Fzt.İrfet Mutlu Tanas Antalya Medicalpark Hastanesi Kadın Doğum Kliniğinde danışanlarını kabul etmektedir.
Online seans da gerçekleştirmek mümkündür.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Fzt. İrfet Mutlu Tanas” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o