Gelişlmiş
Arama
  1. Ana Sayfa
  2. Doktorlar
  3. Fzt. Ömer Buğra Kutlu

“Fzt. Ömer Buğra Kutlu” Adresi

Doktor Hakkında “Fzt. Ömer Buğra Kutlu”

2018 Yılında İstanbul Gelişim Üniversitesi ‘‘Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon’’ bölümünden mezun oldum, ardından ‘‘Hareket Ve Antrenman Bilimleri’’ bölümünde yüksek lisansa başladım. Yüksek lisans bölümümde tüm derslerimi başarıyla verdim, pandemi nedeniyle yüksek lisans bölümümü bıraktım. Hemen ardından Fizyoterapinin ileri seviyesi olarak adlandırabileceğimiz 4 yıllık Osteopati okuluna başladım. Şuan hem sağlıklı hem de şikayeti olan kişilerle fizyoterapi ve egzersiz alanında çalışmaktayım.
Türkiye’de fizyoterapiye olan yanlış bakış açısını değiştirmeye yönelik çalışmalar yapmaktayım.Fizyoterapinin sadece hasta kişilerin ihtiyacı olduğu düşüncesinin aksine, sağlıklı kişilerin ve ister amatör olsun ister profesyonel sporcuların da hayatlarında yer alması gereken bir sağlık alanı aynı zamanda sağlıklı yaşamı devam ettirmeye yarayan bir bilim dalı olduğunu düşünüyorum. Seminerlerimi,çalışamlarımı ve eğitimlerimi bu bakış açısı çerçevesinde yapıyorum.

Uzmanlık ve İlgi Alanları

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon

Bildiği Diller

Kayıtlar

“Fzt. Ömer Buğra Kutlu” Cevaplar

Çevrimiçi danışma yok.

Makaleler

Henüz Yazı Eklenmemiş
  • Doktor Profilini Paylaş:

doktoryorumlar.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.

Abone Ol

Yeniliklerden haberdar olmak için abone o